Wapper zoekt aandacht

5 december 2018

Deze chocoladebruine Labradorreu heet Wapper. Hij is elf jaar oud en hij woont sinds begin december 2018 in het seniorenhuis omdat zijn eigenaar is overleden.
Na diens overlijden is hij in huis genomen door familie maar daar blijven bleek geen haalbare kaart.
Wappers gezondheid is altijd matig geweest maar dat lijkt vooral vanwege slechte verzorging zo te zijn. Wapper woonde alleen met zijn eigenaar en had een tuin ter grote van een voetbalveld tot zijn beschikking. Zijn kortstondige verblijf in een gezin met kinderen heeft hij geweldig gevonden. Hij is dol op aandacht van iedereen en loopt graag met een knuffel in zijn bek door het huis.
Het is een makkelijke hond maar wel enigszins doof en autorijden is niet zijn hobby. Traplopen kan hij niet. Wapper is fysiek niet sterk en een nieuwe eigenaar/gezin zal hier rekening mee moeten houden. Hij is heel gezellig, wil graag veel aandacht en is een doodgoeie ziel.

Terug naar nieuwsoverzicht