Nigel zoekt lief nieuw thuis

21 november 2018

Nigel is een elf jaar oude gecastreerde Yorkshire Terrier. Zijn stamboomnaam is ‘Royal Flame my Precious Blue Stars’ en hij heeft een zeer succesvolle show carrière achter zich liggen. Daaropvolgend lag een succesvolle dek carrière voor hem in het verschiet, alleen dekte deze kleine man niet.

Hij werd daarom geplaatst als gezelschapshondje bij een dame op leeftijd. Zij heeft jarenlang veel plezier van hem gehad maar moest tot de ellendige conclusie komen dat zij op haar 89e niet meer voor Nigel zorgen kon op de manier waarop dat moet. Nigel woont sinds eind oktober in het seniorenhuis en doet het daar prima. Het is een piepklein hondje maar hij is goed van humeur, niet bang, geen drammerige dramaqueen of angstige uitvaller maar gewoon een gezeglijk en braaf klein hondje. Hij is gister, 20 november 2018, naar de trimsalon geweest en gekortwiekt had hij het in de plotse winterkoude toch wel wat koud. Hij draagt daarom een truitje. Nigel is een trots hondje en staat als een volleerd model te poseren voor de foto’s. Lange wandelingen is niks voor hem en voor kinderen of mensen die wat wankel ter been zijn is hij wel erg klein en frêle maar verder kunnen we maar 1 nadeel aan hem ontdekken en dat is dat hij bij ons niet zindelijk is, hij plast in zijn kamer.
Volgens de vorige eigenaresse deed hij dat nooit dus wie weet dat dat iets is dat over is zodra hij weer een eigen plek heeft.

Interesse in Nigel? Neem contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht