Jimmy zoekt rustige plek

21 november 2018

De tienjarige Jimmy is een flinke hond, een gecastreerde reu van een onherleidbaar type. In het seniorenhuis hebben ze het een Caraïbische Kliko mix genoemd. Jimmy is door een echtscheiding tijdelijk ondergebracht bij (schoon)moeder, die de zorg voor hem toch te belastend vond. Zo verhuisde Jimmy medio november 2018 naar het seniorenhuis.
Het is een zeldzaam beleefde hond. Zachtaardig, rustig en een tikkeltje afwachtend. Hij vond mijn camera helemaal niks. Gelukkig kwam er een hond langs waar hij interesse in toonde, zo is het toch nog gelukt hem enigszins goed op de foto te krijgen.
Jimmy is opgegroeid in een gezin met kinderen, was een huis met tuin gewend. Hij kan mee in de auto, loopt netjes mee aan de lijn, houdt steeds zijn begeleider in de gaten en doet geen pas verkeerd. Jimmy is geen uitgelaten, speelse hond eerder een ingetogen type dat goed oppast dat hij niet te veel ruimte inneemt.
Jimmy is geschikt voor velen maar past waarschijnlijk niet zo goed bij drukke en wat al te directieve mensen. Hij past al zo op zijn tellen niet te veel te zijn. Een rustig gezin dat hem de ruimte geeft zichzelf te zijn, zou perfect voor hem zijn.

Interesse in Jimmy?
Neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht