Elmo en Jack, samen op zoek naar warmte en comfort

21 november 2018

Elmo is een twaalf jaar oud gecastreerd driekleurig Jack Russelreutje dat samen met zijn witbruine broertje Jack naar het seniorenhuis is gebracht op 12 november 2018. Hun eigenaresse had onvoldoende tijd voor ze en hoopt dat de beide broertjes bij iemand anders hun oude dag beter kunnen doormaken dan bij haar.

De broertjes zijn verknocht aan elkaar én aan comfortabele en warme ligplekjes. Ze delen hier dan ook een bankje en kruipen na de wandelingen of uitjes op het hondenveld zielstevreden onder het dekentje tegen elkaar aan. De eerste dagen dat ze hier woonden waren ze schuchter, vooral Elmo was ontdaan door de verhuizing. Inmiddels zijn ze gewend en merken we dat het heel gezellige en vrolijke hondjes zijn. Elmo is de meest hartelijke en afhankelijke ziel. Jack is wat dapperder en zelfstandiger maar ook wat dovig, het maakt dat hij kan schrikken van plotselinge aanrakingen.

De hondjes zijn paarden gewend, gaan graag mee in de auto en liepen bij hun eigenaresse weinig aan de lijn. In het seniorenhuis lopen ze wel aan de lijn en dat gaat ze prima af, ze trekken niet en gaan graag nog een flinke ronde mee op pad. Twee makkelijke hondjes die op een nieuw adres beslist zullen moeten wennen. Ze zijn gesteld op warmte en comfort en willen elkaar op deze leeftijd niet meer kwijt.

Interesse in de broertjes Russel? Neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht