Guitige terriermix zoekt knus thuis

13 oktober 2018

Cindy is een kleine terrierkruising, ze werd afgelopen zomer twaalf jaar oud. Het is een welgemanierd hondje dat vol vertrouwen en open in het leven staat. Haar eigenaren en zij hadden het prima voor elkaar met z’n drietjes. Cindy kon los met ze meelopen en sliep ’s nachts bij hen boven, ze ging graag mee op ritjes met de auto en kon het met iedereen, buurthonden, vrienden, familie inclusief kleinkinderen prima vinden.
Toen echter haar eigenaren beide steeds verder kwamen in het dementeringsproces werd op een droeve dag besloten dat Cindy en zij onafhankelijk van elkaar verder moesten. Haar eigenaren werden opgenomen en Cindy verhuisde naar een zoon. Deze zoon had in zijn leven geen plek voor een hond en daarom verhuisde ze naar het seniorenhuis van de Koninklijke Hondenbescherming.
Cindy is recent geopereerd aan blaasstenen en haar gebit is gesaneerd en met een dag of wat zal ze herplaatsbaar zijn. Het is een hondje dat haar leven lang al last heeft van haar rechterheup, die ontziet ze ook tijdens het lopen en ze zit graag. Verwacht dus niet van haar dat ze lang wandelen leuk vindt. Cindy is gezellig en aaibaar maar staat ook, figuurlijk dan, met alle vier de pootjes stevig in de wereld. Zij laat zich niet gek maken. Ze heeft een guitig koppie en is een lotje uit de loterij.

Terug naar nieuwsoverzicht