Alert Jack Russelteefje beschikbaar

12 oktober 2018

Zazou is een zelfverzekerd Jack Russelachtig dametje van twaalf jaar oud. Het is een oud hondje in een prima conditie die pienter de wereld inkijkt en de dagen beslist niet moe is. Nadat haar eerste gezin emigreerde kwam ze terecht bij haar tweede adres, een jong koppel. Drie jaar terug kwam daar een kindje en dat ging op zichzelf heel erg goed. Toch bleek de zorg voor hond en gezin lastig te combineren en daarom werd afstand van Zazou gedaan.

Zazou woont nog maar net bij ons maar ze is startklaar om haar leven op een nieuwe plek voort te zetten. Het is een welhaast ideaal hondje, als je van een klein maar alert en pienter hondje houdt met een behoorlijk ego. Zazou is vriendelijk naar mensen, ze ging vaak naar een hondenopvang en was daar samen met andere honden, dat ging goed alhoewel ze bij erg grote honden wel een beetje afwachtend was. Ze is speels, kan mee in de auto, kon een uur of acht alleen zijn en is behoorlijk waaks.

Terug naar nieuwsoverzicht