Trotse Bobby zoekt thuis

21 september 2018

Bobby is een echte draadhaar Fox terrier. Hij is een reutje van 13 jaar oud. Het is een fit hondje dat nog graag mee uit wandelen gaat. Zijn eigenaar is geëmigreerd naar de Filipijnen en Bobby meenemen leek hem een slecht plan. Bobby kwam dus bij ons. Wij ervaren hem als een keurig hondje dat zich makkelijk aanpast. Hij laat zich geduldig zijn tuig aantrekken en loopt netjes mee aan de lijn. Hij houdt zich wat op de vlakte in eerste instantie, geen jolig type dat je meteen om de hals vliegt maar ook beslist geen angstig hondje. Bobby is een uitgebalanceerde hond die weet wat hij wel en niet leuk vindt. Zo houdt hij niet van andere reuen, die moeten bij hem uit de buurt blijven. Ook van katten moet hij niets hebben. Bobby is graag bij zijn baas in de buurt maar volgt mensen niet als een schaduw. Hij kan ook goed een tijdje zijn eigen gang gaan. Bobby is een perfect hondje voor iemand die een rustig, welgemanierd huisdier zoekt maar niet van hem verlangt dat hij erg aanhankelijk is of op schoot zit.
Bobby mag dan klein zijn, hij is trots en is mans genoeg om op eigen benen te staan.

Terug naar nieuwsoverzicht