Wit hondje zonder poeha zoekt dito baas

20 augustus 2018

Een lief en blij diertje, dit 14 jaar oude Maltezerachtige kruisingshondje. Hij heet Bobby. Bobby was van een oude dame die aan Alzheimer leed. De familie belde met de vraag of wij Bobby konden hebben omdat moeder/oma niet meer voor goed voor Bobby en zichzelf kon zorgen.
Het heeft even geduurd Bobby’s eigenaresse te overtuigen dat het niet meer ging, ze was verknocht aan haar kleine witte vriendje. Maar aangezien opname ook voor haar onvermijdelijk leek, verhuisde Bobby naar het seniorenhondenhuis. Hij doet het er prima en leeft samen met het duo Cavalierdametjes Rosie & Daisy. Bobby heeft bijna geen tanden meer in zijn mond maar kan nog prima eten. Het is een hondje dat nooit losliep en hij is gewend aan meerdere keren per dag korte uitjes van een minuut of tien. Hij kan eventjes alleen zijn, dat hoefde niet vaak want mevrouw was weinig de deur uit. Bobby kon goed overweg met de kleinzoon van 3 jaar oud en rijdt gemakkelijk mee in de auto. Commando’s als ‘zit’, ‘hier’ of ‘blijf’ zijn hem vreemd, dat heeft hij nooit geleerd en hij staat je ook stomverbaasd aan te kijken als je zijn aandacht probeert te trekken. Bobby is een aangepast hondje, dat een eenvoudig maar gezellig bestaan gewend is. Hij is vriendelijk en vindt alle mensen leuk.
Wie wordt zijn nieuwe eigenaar? Indien u interesse heeft in Bobby, gelieve contact op te nemen www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht