Zachte Sam zoekt nieuw thuis

18 augustus 2018

Sam is een tien jaar oude Labradorteef in de kleur zwart. Ze is op het moment veel te zwaar.
Sam heeft in een gezin geleefd met 4 opgroeiende kinderen. Nu de jongste een paar weken terug het ouderlijk huis verliet om te studeren en de ouders gaan verhuizen, hebben ze besloten afstand te doen van hun hond.

Sam kan het met de hele wereld uitstekend vinden, ze is dol op mensen en duidelijk reuring gewend.
Als ik haar aanlijn weet ze niet hoe snel ze de deur uit moet, ze wil graag rechtsaf, richting kantoor en kantine. Daar is waar de mensen zijn en daar wil ze naar toe. Als ze merkt dat we daar niet heen gaan, sleurt ze me het terrein af. Naar het naastgelegen park. Eenmaal in het park blijkt ze netjes mee te lopen aan de lijn. Ze zoekt voortdurend contact met mij maar ook met ieder ander in het park. Een vreemde hond die het veld opkomt wordt heftig kwispelend welkom geheten. Als je tegen haar spreekt, vouwt ze haar oren naar achteren en krijgt heel zachte ogen. Na haar uitje breng ik haar terug naar het seniorenhondenpaviljoen. Ik had verwacht dat ze daar tegen zou protesteren maar nee, ze loopt rustig mee, stapt haar kennel in, drinkt wat van het koele water en gaat dan liggen. Ze kijkt me met een rustig, tevreden hoofd aan. Wát een makkelijke hond.
Er gaan vast een hoop mensen interesse hebben in haar. Voor mensen met kinderen is deze hond een buitenkans. 

Interesse in Sam? Neem contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl voor een kennismakingsafspraak met haar.

Terug naar nieuwsoverzicht