Fedor op avontuur

7 augustus 2018

Fedor is een middelgrote kruising van ongeveer tien jaar oud. Hij leefde met zijn eigenaren op een mooie Spaanse berg. Hij kon daar gaan en staan waar hij wilde en was geregeld dagen van huis, de hort op. Op zoek naar teefjes of wild, wie zal het zeggen. Toen zijn eigenaren remigreerden en zijn mannelijke eigenaar overleed, bleef hij bij zijn vrouwelijke baasje wonen. Helaas werd zij slechter ter been en moest zij afstand doen van haar avontuurlijke hond. Na een korte periode in een gezin met kleine kinderen bleek hij daar toch niet helemaal op zijn plek. De familie bracht Fedor naar het seniorenhuis en wij proberen nu een goede blijvende plek voor hem te krijgen.
Fedor is een lieve hond die uitstekend met andere honden overweg kan. Het is een vrijbuiter en kan niet loslopen, hij gaat dan op avontuur zoals hij dat gewend was op zijn Spaanse berg. Ook is een goede omheining in de tuin een must omdat hij over hoge omheiningen wist heen te komen. Kilometers vreten, dat is niet -meer- wat hij wil, nieuwe geuren opsnuiven en onbekende omgevingen verkennen, daar is hij dol op.
Fedor is al gereserveerd (7/8/2018) maar mocht u toch ook interesse hebben in hem, neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht