Luka wel graag weer eigen baasje

6 juli 2018

Een keurig verzorgd hondje met prachtige ogen, dat is de kleine Luka, het 11 jaar oude reutje van het type ‘Boomertje’. Luka’s eigenaar overleed en hij en zijn eigenaresse verhuisden naar een appartement. Daar bleek dat Luka bij alleen zijn blafte. Niet duidelijk is of hij dat altijd al deed maar feit is dat de medebewoners van het appartement er veel last van hadden en Luka’s eigenaresse lieten weten dat zij Luka moest herplaatsen. Luka heeft een net verzorgde vacht, is geen grammetje te vet en loopt zonder probleem vlot mee aan de lijn. Het is geen blij hondje, althans niet op het moment, zijn staartje draagt hij laag en hij maakt geen contact. Hij zet geen stap verkeerd en gaat braaf zitten als ik hem dat vraag maar er is geen bezieling. Hij maakt al met al een verdrietige indruk.

Volgens zijn vorige eigenaresse is Luka een knuffelkont en hij dol op mensen. Ik zie dat nu niet in hem terug. Hij woont ook nog maar 3 dagen in de seniorenopvang en het kan goed zijn dat hij erg moet wennen aan de nieuwe omgeving. Liever dan wennen aan het leven in het seniorenhuis, zien we dat Luka weer gauw op zijn eigen kleedje met een favoriet pluchen beestje bij een nieuw baasje thuis ligt.

Bij interesse in Luka: www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht