Huskyreu Valker zoekt passend thuis

6 juli 2018

Valker is een krachtige Huskyreu van 10 jaar oud. Samen met zijn Huskyvriendin Morti is hij aan ons afgestaan. Er was in het gezin te weinig tijd om passend voor de twee sportieve honden te zorgen.Valker en Morti zijn sporthonden met pensioen. Ze hebben voor de slee gestaan, voor een kar en voor de step. Het zijn -nog steeds- geen honden voor alleen een blokje om maar houden van buiten zijn en bewegen. Valker is buitengewoon vriendelijk met mensen, groot en klein en ook ten opzichte van honden weet hij zich keurig te gedragen. Hij is niet vertrouwt met andere dieren want hij is dol op jagen. Loslopen is niet mogelijk, sterker nog…hij is inventief en weet deuren open te krijgen en gaat dan graag op avontuur. Als Valker voldoende te doen heeft en genoeg beweging krijgt, is hij in huis rustig en aangenaam gezelschap.

Zijn vorige eigenaresse omschrijft hem als ‘een grote baby’. Wanneer Valker zich verveelt en uren alleen moet zijn, gaat hij slopen. Tijdens het wandelingetje dat ik met de beide Husky’s maakte, liepen ze rustig mee aan de lijn en waren meer met hun omgeving dan met mij bezig. Geen baasgerichte speelhonden maar atleten in ruste met een onafhankelijke aard. Valker is mooi op gewicht, heeft twee blauwe ogen, de typische Huskykleuren en is een echte blikvanger. Het liefste plaatsen we hem samen met Morti maar mocht uw interesse in slechts een van beide uitgaan, dan is dat bespreekbaar.

Bij interesse in Valker: www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht