Heb jij een hond gekocht/geadopteerd en zou je dat nooit meer zo doen? Stuur je filmpje in!

30 mei 2018

Heb jij een hond gekocht en zou je dat nooit meer zo doen? Of ging alles juist helemaal perfect en wil je delen waarom het goed ging? Stuur ons dan een korte video waarin je jouw tip geeft of waarin je uitlegt wat er mis ging:

-          Waar kocht je je hond?

-          Paste de hond qua ras/type, waarom (niet)?

-          Wat kwam je tegen wat betreft het opvoeden?

-          …

We vinden het erg leuk om jouw tips te ontvangen! En we zijn nadrukkelijk ook opzoek naar de ‘bloopers’, naar tips voor anderen omdat het misschien niet helemaal ging zoals verwacht.

Waarom zoeken we filmpjes?

Binnenkort gaat er een ‘online cursus’ live voor mensen die een hond willen aanschaffen. De cursus biedt hulp om goed doordacht aan een hond te beginnen. Als jij een hond hebt, weet je dat het helemaal niet makkelijk is om een leuke hond te vinden en goed te starten. Wil jij toekomstige hondenbaasjes en hun honden helpen? Stuur dan je video (of een link naar de upload ervan) naar foto@hondenbescherming.nl. Als je je filmpje instuurt kan het zijn dat deze gebruikt wordt in de cursus! Uiteraard sluiten we dat van te voren met je kort. Niet alle filmpjes zullen gebruikt kunnen worden en het kan zijn dat als je filmpje wordt gebruikt, we deze moeten inkorten. Maar hoe korter en ‘to the point’ je hem indient, hoe kleiner die kans en hoe groter de kans dat jij bijdraagt aan hondenwelzijn!

Nog geen hond of bijna een hond?

Dan kun je ons ook helpen als je het leuk vind om de ‘online cursus’ of het materiaal daarvoor te ‘pre-testen’. Als jij een hond overweegt, ben je precies de doelgroep en kun je ons inzicht geven of de cursus ‘werkt’!

Terug naar nieuwsoverzicht