Taaie Rakker zoekt mandje zonder poeha

29 mei 2018

Een typisch boerenfoxje, onze Rakker. Rakker is een ongecastreerd reutje van 12 jaar oud. Zijn eigenaresse is overleden en de familie zocht contact met ons. Rakker werd omschreven als een lief hondje, dat verwend werd en weinig buiten kwam. Mevrouw brak in 2014 haar heup en was daarna aan huis gebonden en leefde samen met Rakker een eenvoudig bestaan. Ondanks het feit dat Rakker een weinig avontuurlijk leven gewoon is, doet hij het in de opvang prima. Hij dringt zich niet op en stelt zich bescheiden op, we hebben nog niet echt door waar Rakker blij van wordt. Hij is stabiel en maakt zich niet druk. Hij is een tikkie te dik maar dat lijkt, gezien zijn patiëntenkaart, in het verleden vele malen ernstiger geweest te zijn. Hij is fysiek fit en maakt geen oude indruk. We weten van boerenfoxjes dat dat taaie, weinig eisende hondjes zijn en dat ze in goede gezondheid zeer oud kunnen worden. Rakker is een hondje waar een nieuwe baas nog jaren vele plezier van kan hebben.

Terug naar nieuwsoverzicht