Elvis leeft!

29 mei 2018

De 9 jaar oude Old Englisch Bulldog Elvis is samen met Tom, de Rottweilerkruising naar ons toegebracht nadat hun eigenaresse wegens haar gezondheid niet meer voor ze kon zorgen. Elvis is een reu, hij had een testikeltumor waardoor we hem noodgedwongen gecastreerd hebben en een kalme hond. Hij is vriendelijk en kan het met iedereen goed vinden. Hij trekt erg aan de lijn, niet continue maar hij kan ineens zo hard trekken dat hij zelfs een volwassen man uit zijn schoenen trekt. Hij luistert alleen naar ‘zit’, soms….. Hem los laten lopen kan niet omdat hij dan zijn eigen plan trekt. Als de vorige eigenaar hem dan terug wilde, zette ze de autodeur open en deed alsof ze wegreed. Hij sprong dan meestal wel in de auto. Elvis is liever lui dan moe en hij besluit geregeld gewoon niet mee te willen. Het is een tank van een hond en dendert overal doorheen. Bij de begroeting ’s ochtends loopt ie Tom straal ondersteboven. Elvis en Tom kunnen het goed samen vinden en we proberen ze in eerste instantie samen te plaatsen. Het zijn wel twee totaal verschillende honden.

Terug naar nieuwsoverzicht