Brave Balou zoekt nieuwe plek

29 mei 2018

En last but not at all least
Maak kennis met Balou. Een flinke zwartwitte kortharige Border Collie reu. Balou is 11 jaar oud. Hij was de hond van een 77 jarige man die getroffen werd door een reeks aan gezondheidsklachten die maakten dat hij meerdere keren achtereen geopereerd moest worden. Hij moest daarom een beroep doen op zijn zoon en diens gezin voor de revalidatieperiodes en de zorg voor zijn hond werd daarbij een probleem. Balou kwam dus bij ons terecht en dat vinden we geen enkel punt. Wát een gezellige en welgemanierde hond. Zodra er een tennisbal tevoorschijn komt, laat hij zien echt een Border Collie te zijn. Hij zakt subiet door zijn benen en probeert de bal te hypnotiseren maar hij geeft de bal graag weer af en hij is fit genoeg om nog een paar keer voorzichtig met de bal te spelen.
Balou loopt prima mee aan de riem, gehoorzaamt graag en vlot en trekt zich niets aan van een herderkruising die hem staat uit te schelden.

Terug naar nieuwsoverzicht