Sportman op pensioen

24 april 2018

Chuckie is een zeer fitte 10 jaar oude sportman. Chuckie houdt van actie en is het liefste de hele dag in touw. Chuckie is een gecastreerde reu, hij is een kruising tussen een herder en iets Staffordachtigs, gezien zijn brede kop. Het is een loeisterke hond die ook maar 1 stand kent en dat is ‘zo snel mogelijk vooruit!’. Netjes aan de lijn lopen lijkt hij nooit geleerd te hebben en hier wordt hij dus ook aan twee lijnen met twee medewerkers uitgelaten. Chuckie schiet snel in de opwinding en gaat dan blaffen. Met andere honden kan hij niet overweg, hij reageert zeer gespannen op ze. Chuckie woonde samen in een gezin met twee kleine kindjes en dat schijnt hij goed gedaan te hebben. Chuckie heeft de potentie een heel fijne hond te zijn, een nieuwe eigenaar gaat echter wel werk aan hem hebben. Hij lijkt weinig begrensd te zijn en hij is zelfzeker genoeg om het leven alleen aan te gaan. Hij heeft niemand nodig om het leuk te hebben, hij zorgt zelf wel voor vertier. Als een nieuwe eigenaar hem echter kan leren dat samenwerken nog veel leuker is dan in je eentje de boel op stelten te zetten, dan krijg je een bijzondere kameraad aan Chuckie. Voor een fysiek sterke eigenaar die zin heeft in een sterk karakter in een oud maar beslist niet versleten lijf, is Chuckie een juiste match.

Terug naar nieuwsoverzicht