Dusty, zacht prinsje

24 april 2018

Over twee dagen, op 28 april 2018, wordt dit knappe bruine Cavalierheertje 11 jaar oud. Dusty heet hij en het is een echte hartenbreker. Met zijn vriendelijke oogopslag en aantrekkelijke vachtkleur trekt hij gauw de aandacht van mensen. Dusty is niet zo handig in contact met andere honden, hij keft tegen ze en blijft ze achter de kont aan lopen. Hij is hondencontact niet zo gewend. Toch verwachten we wel dat hij geplaatst kan worden bij een andere hond. Die hond moet dan wel wat geduld op kunnen brengen voor hem. Dusty’s oude gezin had geen tijd meer voor hem en deed afstand. In de opvang doet hij het prima. Hij lijkt tevreden en staat iedereen met een opgewekt gezichtje en vriendelijk kwispelende pluimstaart in zijn verblijf op te wachten. Wij verwachten dat het niet lang zal duren voordat Dusty een nieuw thuis vindt.

Terug naar nieuwsoverzicht