Trouwe kruising zoekt passend thuis

6 februari 2018

Deze prachtige kruising is de elf jaar oude Benji. Benji is een gecastreerde reu en bij ons terechtgekomen omdat zijn eigenaar vond dat Benji te veel alleen zat na de scheiding. Hij is in een uitstekende conditie en maakt beleefd en vriendelijk contact met mensen en met honden. Zijn enige zonde is dat hij voer en lekkertjes verdedigt maar daar valt prima mee te leven.

Benji is een tamelijk serieuze hond en hecht zich duidelijk het liefst aan 1 eigen mens. In de opvang heeft hij Hanka als nieuwe baas gekozen en als het aan hem ligt, volgt hij haar de hele dag en ligt naast haar stoel en bromt drukke honden bij haar weg. Het is geen ‘lang leve de lol type’ maar een hond met verantwoordelijkheden, een hond die het allergelukkigst is, als zijn mens hem prijst en laat weten trots op hem te zijn. De baas die dat doet, zal Benji zien stralen en zien dat ‘stille wateren, diepe gronden’ ook op sommige honden van toepassing is.

Terug naar nieuwsoverzicht