Hondentrainer? Dan is dit wellicht iets voor jou!

11 januari 2018

Van weerstand naar meestand

Hondentrainer zijn is hartstikke leuk, alleen die hondeneigenaren….je krijgt er soms een punthoofd van.

Als je dit herkent dan is het mini-seminar ‘van weerstand naar meestand’ een uitgelezen kans om daar verandering in aan te gaan brengen. Acteer- en trainingsbureau Luniek geeft inzicht in hoe je cursisten kunt benaderen om de juiste aansluiting bij hen te vinden. Op een interactieve manier en met behulp van uit het instructeurshart gegrepen voorbeelden wordt duidelijk wat je eigen rol hierin kan zijn en wat je er aan kunt veranderen.

De Koninklijke Hondenbescherming, initiatiefnemer van dit mini-seminar, gunt elke hond een fijne baas en is ervan overtuigd dat hondentrainers een belangrijke schakel vormen in het proces van het vormen van een solide en prettige band tussen baas en hond. 

Bij aanmelden gaarne vermelden:

Na aanmelding ontvangt u van ons een mail met verzoek tot betalen. Pas na betaling is uw inschrijving definitief. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sieneke@hondenbescherming.nl

Terug naar nieuwsoverzicht