Stille Lucky wil weer geluk

12 oktober 2017

Lucky is een Maltezerachtig hondje, een reutje van 12 jaar oud. Zijn baasje, een hoogbejaarde man, is overleden waarna hij een tijdje binnen de familie van hand tot hand ging. Niemand had echter de gelegenheid hem een vast eigen thuis te bieden. Eind september verhuisde Lucky naar het seniorenhuis. Hij is hier wat stilletjes en geeft een wat beduusde en kwetsbare indruk. Lucky loopt makkelijk mee aan de riem en gaat graag mee uit wandelen ook rijdt hij graag mee in de auto, samen met zijn oude eigenaar reed hij overal mee naar toe. Lucky at vaak met de pot mee en vindt vla en appelmoes erg lekker. Het is een makkelijk en zachtaardig hondje, introvert en afwachtend.
Een hondje waarvan we verwachten en hopen dat hij in een eigen omgeving meer uit zijn schulp zal komen.

Lucky is nog niet vrij voor adoptie, maar bij interesse informeert u bij www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht