Vrolijkerd Jack zoekt nieuwe baas

4 oktober 2017

Dit heerlijke koppie is van Jack, een vrolijke Jack Russelreu van 11 jaar. Jack woont op onze seniorenafdeling maar iemand is hem vergeten te vertellen dat hij een senior is. Deze heer is het beste te omschrijven als een heerlijke stuiterbal. Jack deelde huis en haard met een hele hoop andere dieren en zijn eigenaren, een jong stel, moest op last van de woningbouwvereniging afstand doen van verreweg hun meeste dieren. Jack verhuisde naar de ‘Oude Kwispelaar’.

Jack staat nog vol in het leven en heeft de energie van een jonge hond. Hij geniet nog met volle teugen van een fikse wandeling, spelen met een bal of een stok en uiteraard de aandacht van zijn mensen. Jack heeft de hele dag zijn knop op aan staan. Hij is dan ook niet geschikt voor mensen die denken een rustige senior in huis te halen. Dit hondje zoekt een baas die alle tijd voor hem heeft en de energie heeft om hem bij te houden. 

Herkent u zichzelf in deze omschrijving en u bent net zo’n levensgenieter als onze Jack dan zou hij wel een de ideale hond voor u kunnen zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht