Maakt het uit hoé je honden opvoedt? Wageningen Universiteit onderzoekt

11 september 2017

Iedereen heeft een eigen kijk op zijn hond. Iedereen heeft een eigen stijl van opvoeden. Wageningen Universiteit onderzoekt hoe mensen naar hun dier kijken en of dit invloed heeft op het dier en de relatie daarmee.

In Nederland gaan er jaarlijks meer dan tienduizend honden naar het asiel. Dat moet en kán anders… u kunt daarbij helpen! Draagt u de zorg voor een hond die u vanaf pups af aan heeft (jonger dan 16 weken)? Dan nodigen we u van harte uit deel te nemen aan het onderzoek:  

www.dierenwetenschap.com

Zo helpt u de wetenschap te komen tot beter inzicht in hoe mens en dier optimaal kunnen samenleven. Die kennis helpt om te voorkomen dat mensen honden wegdoen, afdanken of dat dieren een dichte deur treffen wanneer ze zorg nodig hebben. Onder de deelnemers van de complete enquête worden twee cadeaubonnen verloot. Alvast dank voor uw deelname aan de enquête!

Terug naar nieuwsoverzicht