Braaf Russelreutje Paco zoekt thuis

7 september 2017

Paco is een Russelreutje van 12 jaar oud. Hij woonde met zijn vrouwtje in een klein appartement en overal waar ze kwamen maakte hij vrienden. Het is een vriendelijk hondje voor mensen, kinderen en andere honden. Hij kan alleen zijn, mee in de auto en liep altijd los op de hei en in het bos.
Zijn eigenaresse was ‘pas’ 72 maar helaas in een vergevorderd stadium van dementie en hoewel familie lang geprobeerd heeft haar samen met Paco zelfstandig te laten leven, was dit niet verantwoord meer. Na een aantal maanden in pension, is besloten om Paco af te staan om hem de kans te gunnen op een nieuw fijn thuis.
Paco is redelijk fit en een uurtje lopen kan hij zeker nog wel, spelen met de bal vindt hij ook leuk maar het allerliefste vertoeft hij in de directe nabijheid van zijn eigenaar.

Terug naar nieuwsoverzicht