Winnaars cadeaubonnen opvoedingsonderzoek bekend

23 augustus 2017

Vorig jaar zocht Wageningen Universiteit ouders van kinderen mét een hond voor onderzoek naar opvoedstijlen. Ruim 500 mensen reageerden op de oproep die de Hondenbescherming plaatste! De vragenlijst is inmiddels gesloten en de eerste resultaten uit het onderzoek worden binnen enkele maanden verwacht. Onder de deelnemers werden twee cadeaubonnen van 100 euro verloot. De winnaars daarvan, mevrouw Aa en mevrouw Zuijdwijk hebben inmiddels bericht ontvangen.

Geen geluk gehad dit keer? Of niet kunnen deelnemen? Er staat een nieuw onderzoek uit naar hetzelfde thema. Dit maal kan iedere hondenbezitter deelnemen die zijn hond van pups af aan heeft! Doe mee, help de wetenschap en maak ook kans op een cadeaubon:

http://survey.dierenwetenschap.com/survey.aspx/MensHondRelaties

NB. De officiële lancering van de vragenlijst volgt binnenkort, dus als je nu nog vakantie hebt, of juist niet meer en te druk bent, kun je ook dán deelnemen. De Hondenbescherming zal de vragenlijst dan ook aankondigen met een bericht in haar kanalen. 

Terug naar nieuwsoverzicht