Sammy zoekt toegewijd baasje

26 juli 2017

Een nerveus hertje, die indruk geeft dit 12 jaar oude Boerenfoxje met de naam Sammy, en hij is dol op mensen. Hij wil niets liever dan met je mee. Hij staat dan ook vol verwachting in zijn verblijf heen en weer te hippen op het moment dat ik met de lijn aan kom zetten. Zonder enige twijfel, hij heeft mij immers nog nooit gezien, laat hij zich aanlijnen en meevoeren naar buiten. Ietwat ontstemd kijkt hij daarna mij en mijn camera aan. Hij piept van ongenoegen en ik merk dat het vertrouwen dat hij in mij stelde, geschaad is. Zeker als ik hem na de fotosessie gewoon weer terugbreng. Sneu….

Sammy is een hondje dat instant vertedering oproept. En dat is voornamelijk omdat hij zoveel vertrouwen geeft . Sammy woonde met zijn eigenaresse in een flatje met balkon. Hij kon nog geen minuut alleen zijn maar zijn eigenaresse wist dat en maakte er geen punt van. Moest ze weg zonder hem, dan zorgde ze voor oppas voor Sammy. Sammy vergezelde zijn vrouwtje zoveel mogelijk, bleef dicht in haar buurt en gaf nooit problemen. Niet in de auto, niet op visite en niet in zijn eigen omgeving. Sammy voelt zich duidelijk alleen en alleen, daar kan hij nou net niet tegen. Sammy moet nog uitgebreid gecheckt worden door de seniorendierenarts maar mocht u interesse hebben in een aandoenlijk, zeer aanhankelijk boerenfoxje, dan kunt u wel alvast contact leggen met zijn verzorgers via www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht