Branie Mitch zoekt vertier

19 juli 2017

Een hondje dat overloopt van zelfvertrouwen, dat is Mitch, de dertien jaar oude Border Terrierreu. Mitch is een branieachtig type en leefde samen met zijn eigenaresse in Amsterdam. Haar dementie maakte dat ze geregeld vergat om Mitch uit te laten of om hem eten te geven. Op een bepaald moment woog hij nog maar 5 kilo, de helft van zijn ideale lichaamsgewicht. De familie ging er op toe zien dat Mitch gevoerd werd en uitgelaten, Mitch kwam aan en het leek allemaal weer op rolletjes te lopen. Helaas vorderde de dementie dusdanig dat mevrouw naar een verzorgingshuis moest en Mitch mocht niet mee. Zo kwam het dat afgelopen week deze opgewekte oudere hondenheer zijn intrede deed in de Oude Kwispelaar.

Hij is vrolijk, vond onmiddellijk zijn draai en bruist van de levenslust. Zijn gebit is erg slecht, dat wordt van de week gereinigd en daarna komt hij beschikbaar voor een nieuwe eigenaar.

Terug naar nieuwsoverzicht