Dena

7 juni 2017

Dena is een 9,5 jaar oude Rottweilerteef die altijd samengewoond heeft met een Pitbullreu. Hun eigenaren konden niet langer in hun woning blijven en de honden werden naar het asiel in de regio gebracht. De interesse in Dena en haar maatje was minimaal waarna het asiel ons verzocht Dena op te nemen om te kijken of we haar via het seniorenhuis vlotter op een geschikte eigen plek konden krijgen.

Dena is een hond die in eerste instantie afwachtend is en in haar kennel mensen flink kan aangrommen . Als ze je kent, is ze erg gezellig en de vaste medewerkers noemen haar liefkozend 'schootweiler'. Dena is erg sterk en nog best fit en een nieuwe baas moet mentaal en fysiek voldoende sterk in zijn schoenen staan om haar de juiste begeleiding te kunnen geven. Meerdere honden in huis hoeft niet voor Dena. Mee in de auto vindt ze fijn en alleen zijn zou ook geen probleem geven. Dena zou een prima eenpersoonshond zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht