Eersteklas goedzak zoekt fijne laatste maanden

1 juni 2017

Lars is een eersteklas goedzak. Hij is een hoogbejaarde Golden Retriever reu van maar liefst 14 jaar oud. Lars was de hond van een bejaard echtpaar waarvan de vrouwelijke helft niet meer thuis maar in een verpleeghuis verbleef. De 87 jarige eigenaar bezocht zijn vrouw elke dag maar mocht zijn hond niet meenemen. Lars was dus veel alleen thuis en deed dat braaf. Gelukkig bleken een aantal buurtbewoonsters bereid Lars overdag uit te laten. Dit bleek geen permanente oplossing, Lars verhuisde in april 2017 naar het seniorenhuis.

Lars is echt oud, hij is niet fit en echte wandelingen maken lukt niet meer omdat hij snel buiten adem is. Wel is het een ontzettend lieve en gezellige hond die dolgraag bij mensen in de buurt verblijft. Autorijden is niet zijn hobby. Tijdens het foto’s maken, bewijst hij dat hij boterzacht van karakter is. Hij loopt netjes mee en zet zijn liefste gezicht op als hij je aankijkt. Hij toont veel interesse in andere honden maar doet dat heel aangepast.
We vrezen dat Lars niet heel lang meer heeft maar zouden hem heel erg graag nog een paar mooie maanden gunnen bij iemand die hem waardeert en hem graag om zich heen heeft. Dat kan een gezin zijn of een alleengaande, het belangrijkste voor Lars is gezelschap.

Terug naar nieuwsoverzicht