Rooie Rakker zoekt lief baasje

26 september 2016

Rakker is een Chihuahua-achtig hondje uit 2001 met een mooie oranjekleurige vacht. Hij moet in zijn jonge jaren beslist een blikvanger zijn geweest. Zijn eigenaresse bezat meerdere dwerghondjes en toen zij vanwege verregaande dementie niet meer thuis kon blijven wonen , zijn alle hondjes herplaatst op de twee oudsten na. Via een asiel zijn deze twee in september in het seniorenhuis terecht gekomen. Mini is de kortharige driekleur en Rakker de langharige oranjekleurige. Het zijn goed opgevoede hondjes zonder Divagedrag. Het zijn ook beslist geen keffers en ze zijn goed met andere honden te combineren. Door hun piepkleine formaat echter is het wel oppassen met welke honden je ze contact laat hebben. Ze wonen op het moment samen met Fruppie, de Shih Tzu en dat gaat perfect. Rakker maakt een wat afwezige indruk maar zoekt wel contact met de begeleidende mens op het moment dat deze rustig is gaan zitten. Mini en Rakker zijn twee fijne hondjes maar door hun formaat wel kwetsbaar, een nieuwe eigenaar zal hierop bedacht moeten zijn. We plaatsen de beide kleine heertjes bij voorkeur samen.

Terug naar nieuwsoverzicht