Lady retour

18 augustus 2016

Hoe lang Lady en Ringo, twee Tervuerense herders, in een verre van stabiele omgeving gewoond hebben, is nooit duidelijk geworden. Via maatschappelijke hulpverlening en alerte buurtbewoners zijn halverwege mei deze twee herders met spoed opgenomen in het seniorenhuis. We weten weinig van ze omdat hun eigenaresse te verward was om ons meer informatie te verschaffen.
Na de benodigde entingen, vachtverzorging, goed en voldoende voedsel en wat rustige dagen zien we steeds meer van ze.
Lady is het teefje, tien jaar oud is ze, met een mooie donkerrode vacht. Ze is wat nerveus en zoekt veel steun bij haar begeleider. Ze maakt een beslist fitte indruk, is voortdurend in beweging en vraagt veel aandacht. Een aanhankelijke hond op zoek naar een anker in de vorm van een rustige en kordate baas waarmee ze hopelijk kan gaan genieten van de wandelingen zonder alsmaar haar omgeving af te scannen. We plaatsen Ringo en Lady vooralsnog graag samen.

Lady en Ringo mogen samen maar ook apart geplaatst.

Terug naar nieuwsoverzicht