Ringo

7 juni 2016

Hoe lang Lady en Ringo, twee Tervuerense herders, in een verre van stabiele omgeving gewoond hebben, is nooit duidelijk geworden. Via maatschappelijke hulpverlening en alerte buurtbewoners zijn halverwege mei deze twee herders met spoed opgenomen in het seniorenhuis. We weten weinig van ze omdat hun eigenaresse te verward was om ons meer informatie te verschaffen. Na de benodigde entingen, vachtverzorging, goed en voldoende voedsel en wat rustige dagen zien we steeds meer van ze.

Ringo is de reu, ook hij zou tien jaar oud zijn. Hij is wat relaxter dan Lady maar ook hij is wat nerveus. Het is een opvallende en mannelijke reu met zijn prachtige kraag en trotse houding. Ook Ringo is fit. Hij zou aan de lijn trekken maar tijdens de fotosessie vind ik dat erg meevallen. Hij laat zich van alle kanten bewonderen en staat wat steviger in zijn schoenen dan zijn huisgenote Lady.
We plaatsen Ringo en Lady vooralsnog graag samen.

Terug naar nieuwsoverzicht