Kleine Kayra is vol verwachting

7 juni 2016

Kayra, een nieuw seniortje, is een wakker hondje. Er stroomt vast een hele hoop terrierbloed door haar aderen met wellicht een scheutje Pinscher. Ze is haar tienjarige leven lang in handen van mensen geweest die niet heel gemotiveerd waren voor haar te zorgen. De minste verandering in hun gezinssituatie was voldoende om Kayra de deur te wijzen en op deze wijze hipte Kayra van huis naar huis. Dat moet nu maar eens eindigen en we zijn dus op zoek naar een vaste plek, een plek waar ze gewaardeerd wordt, want hoewel ze misschien niet de mooiste hond is, het is onmiskenbaar uniek hondje. Ze heeft een expressief en verwachtingsvol gezichtje en kan het goed vinden met mensen en andere honden. Tegen vreemde honden op straat keft ze in eerste instantie wel maar dat lijkt meer uit gewoonte te zijn dan dat het nou echt iets te betekenen heeft. Mee in de auto en een middag alleen zijn is beide geen punt voor Kayra. Een lief, aanhankelijk hondje met een onwankelbaar humeur en vertrouwen in zichzelf én in dat het wel weer goed komt.

Terug naar nieuwsoverzicht