Treurende Dribbel

21 januari 2016

De meest recente bewoner in het seniorenhuis is Dribbel, een ruim dertien jaar oude Border Collieachtige hond. Ik loop hem en Igor, samen met twee wandelvrijwilligers op hun route tegen het lijf. Dribbel stapt direct op mij af en maakt kort maar beleefd contact . Hij verliest snel zijn interesse, druipt bijna teleurgesteld af omdat ik het slechts ben en niet degene die hij hoopte tegen te komen. Dribbel maakt op mij een wat verdrietige, ontheemde indruk. Hij tuurt in de verte en laat daarbij zijn oren naast zijn kop hangen.
Dribbel werd bij de dierenarts aangeboden ter euthanasie, zijn eigenaren verhuisden en konden (of wilden) hem niet mee nemen dus moest hij maar inslapen. Gelukkig is de dierenarts hiermee niet akkoord gegaan en zo konden wij hem medio januari 2016 in de Oude Kwispelaar opnemen.

Dribbel is nog niet vrij voor plaatsing, hij lijkt meer dan normaal te drinken en we gaan daar eerst naar kijken. Zodra hij plaatsbaar is, melden we dat en hopen dat er dan in no time een nieuwe liefde in Dribbels leven komt.

Terug naar nieuwsoverzicht