Prinses Jasmijn

28 december 2015

Een jaar of anderhalf geleden werden op de Veluwe twee hondjes aan een boom vastgebonden gevonden. Ze werden overgebracht naar het asiel waar ze niet lang woonden want hen werd een liefdevol thuis geboden door een alleenstaande heer.
Recent liepen de twee weer tegen pech aan, hun baasje werd ziek en kon niet langer voor ze zorgen. Sinds half december 2015 wonen ze dus in het seniorenhuis. En het zijn twee ware hartedieven.
Zij heet Jasmijn en is een klein keesachtig hondje met lang lijf en een roodbruine wat gekrulde vacht en twee donkere oogjes die alles goed in de gaten houden. Ze is alert, laat Lancelot het contact maken en besluit al naar gelang de gecontacteerde haar bevalt ook toenadering te zoeken. Uitbundigheid is haar vreemd, ze is een beetje een mysterieus prinsesje. Ze is gewend te reizen met het openbaar vervoer, net als Lancelot overigens en doet net als hij geen vlieg kwaad.
Het is een prachtig stel en een buitenkans voor iemand die twee vriendelijke ongecompliceerde honden zoekt die het met iedereen goed kunnen vinden. We plaatsen ze nml graag samen.
Jasmijn zou elf jaar oud zijn maar wij denken dat hier zeker twee jaar bij op mag.

Terug naar nieuwsoverzicht