Quinty, bruisende aandachtvrager

28 december 2015

Graag stellen we Quinty, een bruisende energieke Engelse Springer Spanieldame van dertien jaar oud aan u voor. Quinty deelde lief en leed met haar bejaarde eigenaresse, ze waren dol op elkaar en wandelden samen veel. Quinty gaf op een kwade dag een te harde ruk aan de lijn waarop haar vrouwtje ten val kwam en hierbij haar heup brak. Tijdens het herstel kon Quinty in eerste instantie terecht bij familie maar helaas blijkt het herstel langer te duren dan verwacht en is besloten dat Quinty beter af is bij een baasje dat nog net zo goed ter been is, als zijzelf.
Het is een flinke, sterke hond. Opmerkelijk fit voor haar leeftijd. Haar gehoor is slecht. Ze kon goed een paar uur alleen in de kamer blijven maar ze stelt prijs op aandacht en kan daarin, zoals een waarachtige spaniel betaamt, nogal dwingend zijn. Het is een aanwezige hond die niet bescheiden in een hoekje op haar kleed gaat liggen. Ze kan het met iedereen goed vinden. Volwassenen, kinderen, zowel bekend als onbekend, ze vindt het allemaal even leuk.

Terug naar nieuwsoverzicht