Help een grijze snuit met een VVV Cadeaubon

17 december 2015

De tweehonderdste hond is geplaatst vanuit de Oude Kwispelaar! Wat een feest om nog voor de kerst een paar extra oude honden naar een fijn eigen thuis te zien vertrekken, kwispelend en wel!

We zijn blij dat we dankzij uw steun en dankzij al die mensen die een oud hondje in hun hart hebben gesloten, zo veel grijze snuiten hebben kunnen helpen. Maar er wachten ook nog oudjes en er zijn al weer veel nieuwe aanmeldingen. Wilt u iets doen voor een oudere hond, maar kunt of wilt u geen hond (erbij) nemen in huis? Word dan adoptant van een hond op afstand. U kunt hierover meer informatie vinden op onze site: https://hondenbescherming.nl/ik-wil-helpen/ik-wil-adoptant-worden/.

Of… doneer uw VVV Cadeaubon. Wij zijn ‘acceptant’ van deze cadeaubon en de bonnen die bij ons binnenkomen, worden besteed aan de opvang voor oudere honden.

U kunt uw VVV Cadeaubon naar ons antwoordnummer opsturen. Er hoeft dan geen postzegel op de envelop: antwoordnummer 1057, 2508 WB, Den Haag. Namens de honden alvast hartelijk dank!

Een van de honden die u helpt als u uw VVV Cadeaubon schenkt, is Piggy. Piggy, een bijzondere naam voor een bijzonder (klein) hondje. Zo veel persoonlijkheid in zo’n klein lijfje, dat zie je niet vaak.

Piggy is een gecastreerd reutje met een geschatte leeftijd van twaalf jaar. Hij komt oorspronkelijk uit Griekenland. Piggy’s eigenaresse is overleden en sinds die tijd verbleef hij moederziel alleen in de woning. Familie bracht hem zijn eten en liet hem uit. Piggy geniet ervan nu weer gezelschap om zich heen te hebben. Zijn gebit was een ramp en al zijn tanden en kiezen zijn getrokken, hij blaft nu dus met een verfrommeld mondje. Hij beweegt makkelijk en vlot, wordt dolgraag aangehaald en is niet graag alleen. Een hele hoop hond in mini verpakking. 

Terug naar nieuwsoverzicht