Persoonlijkheid in mini-uitvoering

10 november 2015

Als ik het seniorenhuis binnenloop en aankondig dat ik onder andere Piggy kom fotograferen, begint eenieder te gnifffelen. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar dit nieuwe hondje.
En eerlijk is eerlijk, ook ik schiet in de lach als Piggy de hoek om komt zeilen. Zo veel persoonlijkheid in zo’n klein lijfje, dat zie je niet vaak.
Piggy is een gecastreerd reutje met een geschatte leeftijd van twaalf jaar. Hij komt oorspronkelijk uit Griekenland. Piggy’s eigenaresse is overleden en sinds die tijd verbleef hij moederziel alleen in de woning. Familie bracht hem zijn eten en liet hem uit. Piggy geniet ervan nu weer gezelschap om zich heen te hebben. Zijn gebit was een ramp en al zijn tanden en kiezen zijn getrokken, hij blaft nu dus met een verfrummeld mondje. Hij beweegt makkelijk en vlot, wordt dolgraag aangehaald en is niet graag alleen. Een hele hoop hond in mini verpakking.

Terug naar nieuwsoverzicht