Lobbes positovo

10 november 2015

Labrador Nino is elf jaar oud en afgestaan omdat de hond niet mee mocht naar de nieuwe woning. Het is een flinke ongecastreerde bruine reu met een matige conditie. Hier en daar heeft hij een ouderdomswrat en hij is wat te zwaar. Hij loopt heel langzaam en liep thuis altijd los, hij kan beslist geen lange wandelingen meer aan. Het is een vriendelijke lobbes en makkelijk in de omgang. Zijn eigenaren geven aan dat hij uren alleen kan zijn, graag mee in de auto gaat en nooit blaft.
Hij is alert en wanneer je tegen hem spreekt zwiept hij hard met zijn staart. Traplopen en wandeltochten maken kan hij niet maar in huis en tuin rondscharrelen, lekkere hapjes eten en sympathiek kalm gezelschap zijn kan hij nog prima. Een hond met een duidelijk oud lijf maar met een onmiskenbaar positieve levensinstelling.

Terug naar nieuwsoverzicht