Igor zoekt rugleuning

10 november 2015

Veertien jaar oud is Igor. Igors eigenaresse is ernstig ziek en kan de verzorging van haar dieren niet meer aan. Via de mantelzorger is Igor overgebracht naar het seniorenhuis en woont hier sinds eind oktober. Het is een makkelijk hondje dat altijd samen heeft geleefd met een andere hond (en andere kleine huisdieren) en hij is hier ook direct in een groepje honden terechtgekomen.
Het is een wat krachtig uitgevallen Poedelkruising. Zou hij in deze tijd geboren zijn, was hij vast verkocht als CockaPoo, een kruising tussen een Cocker Spaniel en een Poedel. Igor is niet een allemansvriendje, overigens zonder onaardig te zijn tegen vreemden, hij is een beetje onopvallend. Hij was erg aanhankelijk aan zijn vrouwtje en lag graag op de rugleuning van de bank, dicht bij haar. Igor is een gouden kans voor een baasje dat een makkelijke en rustige hond zoekt, een hond die lekker in de buurt ligt en een paar keer per dag samen met zijn baasje een ommetje maakt.

Terug naar nieuwsoverzicht