Package deal Pippie en Frodo

13 oktober 2015

Pippie is ruim twaalf jaar oud, ze is wat groter en krachtiger gebouwd dan haar vriendje Frodo. Waar Frodo een open boek is, is Pippie wat afwachtender. Ze heeft tijd nodig om te wennen en laat Frodo graag voorgaan. Wel kijkt ze haar wandelmens tijdens de sessie geregeld aan met een blik vol genegenheid, een bijzonder hondje! Haar onderkaak is beduidend korter dan haar bovenkaak, iets waar ze geen hinder van lijkt te hebben. Samen met haar oudere vriendje Frodo kwam zij vanwege een echtscheiding in het seniorenhuis. Beide hondjes zijn prima opgevoed, gezellig met grote en kleine mensen, kunnen een tijdje alleen zijn en rijden graag mee in de auto. Ze zijn beide weldoorvoed en willen graag samenblijven.
Wie wordt de gelukkige nieuwe eigenaar van deze twee probleemloze Russeltjes?

Terug naar nieuwsoverzicht