Gezelschapsdame zoekt vaste betrekking

8 oktober 2015

De vijftienjarige Whoopie klampt zich helemaal vast aan haar vaste verzorger in het seniorenhuis. Het frêle abrikooskleurige Poedeltje is na het overlijden van haar eigenaresse dwalend. Niet in letterlijke zin maar wel figuurlijk gesproken. Whoopie was nooit alleen en hield haar, de laatste jaren dementerende, eigenaresse dag en nacht gezelschap. Ze is vriendelijk en makkelijk in de omgang en woont samen met Ascha en Sammy in onze opvang. Ze komt gelijk als je haar roept en zit graag dicht tegen je aan. Ze heeft genoeg aan een paar keer per dag een blokje om en wil vooral graag weer vaste grond onder de pootjes. Het is een erg aandoenlijk hondje. Haar gebitje is gesaneerd en er zijn wat kleine bultjes verwijderd.

Wie is er op zoek naar een krulharig gezelschapsdametje, daar is Whoopie namelijk een kei in?

Terug naar nieuwsoverzicht