Flexa ook voorstander van goed doordachte aanschaf hond

13 augustus 2015

Deze week publiceerde de Koninklijke Hondenbescherming een artikel op deze site over een radio reclame van Flexa. Flexa reageerde hierop direct en erg sportief.

Ze benadrukt dat ze beseft dat bij de aanschaf van een hond meer komt kijken dan de juiste verf op de muur en verwijst door naar de checklist van de Hondenbescherming.

Maar Flexa deed meer! Ook vanwege haar zestig jarig verjaardag, staat er een fotowedstrijd uit op haar Facebook pagina. Hiermee daagt Flexa hondenbezitters uit een leuke foto samen met de hond te plaatsen op:

https://www.facebook.com/FlexaNL/

Deelnemers maken kans op een van de zes verfpakketten met 2,5 liter Flexa Expert Muurverf. De leukste foto wordt bovendien beloond met een Flexa Expert verfpakket t.w.v. €250! En… als klap op de vuurpijl…worden er 100 foto's of meer geplaatst, dan doneert Flexa een verfpakket t.w.v. €1000 aan de opvang voor ouder honden, de “Oude Kwispelaar”.

De Koninklijke Hondenbescherming feliciteert Flexa graag met haar zestigjarige verjaardag en met deze leuke en sportieve reactie!

Terug naar nieuwsoverzicht