BLIJe Luca

28 juli 2015

Luca is tien jaar oud, een teefje, ze is middelgroot en hoogblond van kleur en ze heeft een aanstekelijk goed humeur. Luca heeft op het moment flink overgewicht, ze is dan ook dol op eten. Gelukkig is ze ook fit genoeg om nog flink te wandelen dus we gaan ons best doen haar te laten afvallen. Haar baasje deed met moeite afstand van haar hond, wegens een verhuizing en de start van een nieuwe studie kon ze voor haar idee onvoldoende goed meer zorgen voor haar zorgen.

Het is een werkelijk ongecompliceerde hond, ze kan rustig een paar uur alleen blijven. Is vriendelijk voor alle mensen, groot en klein en kan goed overweg met andere honden. Haar aandacht krijgen voor de foto’s was niet moeilijk, ze is open en nieuwsgierig en overal voor in.
BLIJ met hoofdletters, dat is Luca en ik verwacht dat er rijen gegadigden zijn die dolgraag deze hartstochtelijk blije hond in hun huis willen verwelkomen.

Terug naar nieuwsoverzicht