Speedy alias Sleepy

27 juli 2015

Aan oude Husselheertjes geen gebrek in het seniorenhuis. Laat me nummer drie introduceren, Speedy. Ongetwijfeld vroeger een heuse Speedy maar tegenwoordig is het voornamelijk Sleepy.
Speedy is 15 jaar oud en hoort niet veel meer. Hij leeft erg in zijn eigen wereld maar is toch graag in de nabijheid van mensen. Een knuffelaar is hij niet maar het liefste ligt hij in een lekker warm mandje vlakbij zijn mensen. Ook kan hij genieten van de zon in de tuin. Alleen zijn kan echter ook goed. Speedy’s baasjes emigreerden naar het buitenland en schatten in dat meegaan te ingrijpend zou zijn voor hem. Het is een hondje waar je weinig omkijken naar hebt, een tikkeltje saai misschien maar Speedy is een ideaal diertje voor mensen die een kleine tevreden scharrelaar om zich heen willen zonder dat het huis letterlijk en figuurlijk gevuld is met HOND.

Terug naar nieuwsoverzicht