Prins Yannus de kleinste

27 juli 2015

Amper 6 kilo zwaar maar Yannus zorgt er zelf wel voor dat je hem niet snel weer vergeet. Het is een vrolijk, bijna twaalf jaar oud Shih Tzu reutje waar altijd goed voor is gezorgd. Yannus kan absoluut niet alleen thuis zijn en woonde daardoor afwisselend bij zijn feitelijke eigenaresse maar werd, als zij moest werken, naar haar moeder gebracht. Twee plekken waar hij het middelpunt was en dat merk je aan hem.
Helaas moest ‘oma’ geopereerd worden en was het onduidelijk of zij daarna weer Yannus’ oppas kon worden. Besloten is dus Yannus tijdelijk op te nemen in het seniorenhuis, op weg naar weer een eigen thuis. Yannus is een gezellig en vriendelijk hondje dat niet graag genegeerd wordt. Bezoek wordt geacht zich ook aan hem netjes voor te stellen, anders gaat hij blaffen. Wandelen samen met andere honden gaat goed, hij wil echter zijn kamer niet delen met een andere hond. Meneer is graag enig-hond. Loslopen kan wel, terugkomen doet hij ook, het gaat echter wel op zijn voorwaarden, dus pas als hij klaar is met dat waar hij mee bezig is.
Hij zit graag op schoot en hij hangt vol vertrouwen in je armen. Een strontverwend prinsje dat dat ook op een nieuw adres weer wordt. Een gezin met kinderen is niet wat we voor hem zoeken, kinderen is hij niet gewend en hij is een beetje bang voor ze.

Terug naar nieuwsoverzicht