Vrijbuiter Rex

19 mei 2015

Het gezin dat Rex opnam toen zijn eigenaresse overleed deed dit met de beste bedoelingen maar de financiële en persoonlijke problemen waren zo groot, dat de zorg voor deze vrolijke vrijbuiter erbij inschoot. Op advies van diverse instanties, waaronder de dierenpolitie, de gezinsbegeleiding en de bewindvoerder heeft het gezin met pijn in het hart afstand gedaan. Geen wonder want Rex is een hartstikke leuke hond. Supervrolijk en dol op aandacht, waar hij wel erg om loopt te schooieren. Hij heeft de neiging om dat wat hij niet krijgt, zelf te gaan halen. Is de gezelligheid en aanspraak thuis voldoende te vinden dan blijft hij thuis, is er weinig tijd voor hem, dan stapt hij de tuin uit en gaat op zoek naar bezigheden. Hij lijkt doof te zijn maar luistert prima naar zit, af en blijf, als hem dat via gebaren wordt opgedragen. Het is een hond die geen vlieg kwaad doet, zeer positief in het leven staat maar wel vertier nodig heeft. Hij weet hoe leuk de wereld kan zijn en gaat dat halen, als het hem thuis niet geboden wordt.

Terug naar nieuwsoverzicht