Flitsende Kadja

19 mei 2015

Een rank en op snelheid gebouwd hondje, deze Kadja. Een ouder hondje dat nog bulkt van de energie en beslist geen oude indruk maakt met haar tien jaren. Haar eigenaresse van 86 jaar kon haar onvoldoende beweging geven. De familie heeft daarom lange tijd de wandelingen van overdag van mevrouw overgenomen maar onlangs heeft mevrouw kenbaar gemaakt dat ook de ochtend- en avondrondjes met Kadja haar te zwaar vielen. Hierop is besloten haar via het seniorenhuis de kans te geven een meer passend thuis te vinden.
Kadja is erg knuffelig en kan bovendien nog goed een uur of twee mee wandelen, ze liep geregeld los en luisterde goed naar de diverse familieden. Ze kon het met iedereen, ook met de achterkleinkinderen goed vinden.
Het lijkt me een bijzonder pienter hondje dat veel in haar mars heeft. Met de andere honden in het seniorenhuis is ze gezellig en ze nodigt ze uit voor een potje rennen. Kadja kan goed alleen zijn en nouja, het perfecte hondje mits ze voldoende om poten krijgt.

Terug naar nieuwsoverzicht