Bescheiden Beauty

19 mei 2015

Een heel klein hondje, is deze elfjarige Beauty. Met een beetje fantasie zou je kunnen denken dat het ruwharig Mopshondje is. Beauty heeft korte pootjes, terwijl haar broertje Binky dat niet heeft. Beauty en Binky plaatsen we samen, het zijn niet zulke helden en vinden veel steun bij elkaar. Hun eigenaresse is overleden waarna een goede vriend de hondjes in huis heeft genomen. Helaas is hij nu door ziekte aan bed gekluisterd en wij hebben de verlegen hondjes opgenomen.
Beauty loopt braaf mee en geeft de indruk een lief en bescheiden hondje te zijn. Ze houdt niet van veel drukte en zondert zich dan af. Haar gebitje is gereinigd en medisch mankeert ze niets. Het is geen grote afstandloper maar maakt graag geregelde uitstapjes aan de zijde van haar broertje.

Terug naar nieuwsoverzicht