16 jaar oud Meisje in seniorenhuis

26 maart 2015

Een pienter klein hondje van maar liefst 16 jaar oud woont sinds medio maart in het seniorenhuis. Meisje is haar naam en ze is een kruising tussen een Poedel en een Yorkshire terriertje. Meisje woonde bij een oudere dame die helaas door ziekte onvoldoende goed meer voor haar Meisje zorgen kon. Mevrouw vraagt geregeld hoe het met haar hondje is, ze is dol op haar en dat is niet voor niks. Het is een vreselijk gezellig hondje dat graag dichtbij je ligt. In de auto zit ze op schoot. Ze is lief en vriendelijk voor alle mensen, groot en klein en kan het ook met honden goed vinden. Voor poezen is ze een beetje bang.

Ze loopt netjes mee aan de riem en is minder tuttig dan je zou denken. Ze heeft geen bezwaar tegen vieze pootjes halen. Tijdens mijn bezoek miezerde het onophoudelijk maar Meisje maakte daar geen punt van en stapte opgewekt met ons naar buiten. Wel was ze zichtbaar tevreden toen ze na een poosje op de arm genomen werd. Een hondje waarvan je een beetje smelt, als je in haar donkere oogjes kijkt.

Terug naar nieuwsoverzicht